Cricket 2021

De mannen maken zich op voor de CWC Super League Series in Zuid-Afrika en de vrouwen zijn klaar voor de ICC Women’s World Cup kwalificaties in Zimbabwe. Daarnaast is Cricket4KIDS beloond met het keurmerk ‘Partner in Veelzijdig Bewegen’ en kunnen alle kids zich aanmelden voor het KNCB Winterkamp. Houd voor het Oranje- en al het andere nieuws de website en socials in de gaten!

Kenniscentrum

Het kenniscentrum bevat alle nodige informatie voor bestuurders, leden, individuele spelers en coaches als het gaat om competities, opleidingen, bestuur & organisatie en de KNCB. Mocht u vragen hebben waarvan de informatie ontbreekt in de kenniscentrum, laat het ons dan vooral weten en neem contact met ons op via cricket@kncb.nl.
Cricket4KIDS is een door de KNCB ontwikkeld beweegprogramma, met als doel meer kinderen met plezier te leren cricketen en/of te laten deelnemen aan activiteiten met cricketspellen. Activiteiten met een hoge ‘fun factor'. Leuke spellen spelen met elkaar, samen nieuwe en oude vaardigheden oefenen, en afsluiten met een wedstrijdje zijn verwerkt in het programma. Allemaal activiteiten waarin de basisvormen van bewegen centraal staan en de kinderen kennismaken met de cricketsport.
Cricket4KIDS

Onze partners: