Cricket 2021

VOC heeft de landtitel Topklasse T20 gepakt en Punjab CCR mag zich de winnaar noemen van de Topklasse Cricket! Daarmee komt de competitie alweer tot een einde. Oranje gaat natuurlijk wel door. Houd dus voor het Oranje- en al het andere nieuws zeker de website in de gaten!

Kenniscentrum

Het kenniscentrum bevat alle nodige informatie voor bestuurders, leden, individuele spelers en coaches als het gaat om competities, opleidingen, bestuur & organisatie en de KNCB. Mocht u vragen hebben waarvan de informatie ontbreekt in de kenniscentrum, laat het ons dan vooral weten en neem contact met ons op via cricket@kncb.nl.
Cricket4KIDS is een beweegprogramma ontwikkeld door de KNCB met als doel meer kinderen met plezier te leren cricketen en/of te laten deelnemen aan activiteiten met cricket spellen! Activiteiten met een hoge ‘fun’ factor. Leuke spellen spelen met elkaar, samen nieuwe en oude vaardigheden oefenen en afsluiten met een wedstrijdje zijn verwerkt in het programma. Allemaal activiteiten waarin de basisvormen van bewegen centraal staan en de kinderen kennismaken met de cricketsport.
Cricket4KIDS

Onze partners: