Kijk Cricket World Cup (mannen) live via yupp.tv

Nederland op het WK, voor het eerst sinds 2011! Waanzinnig. En het wordt nog beter. Want voor een bescheiden bedrag kun je alle wedstrijden van de MCWC2023 live volgen via yupp.tv. Je kunt deze app downloaden op je telefoon of laptop. Als je je mobiel of laptop koppelt aan je TV, kun je op je vertrouwde grote scherm de actie volgen. https://www.yupptv.com/cricketpackages

Kenniscentrum

Het kenniscentrum bevat alle nodige informatie voor bestuurders, leden, individuele spelers en coaches als het gaat om competities, opleidingen, bestuur & organisatie en de KNCB. Mocht u vragen hebben waarvan de informatie ontbreekt in de kenniscentrum, laat het ons dan vooral weten en neem contact met ons op via cricket@kncb.nl.
Cricket4KIDS is een door de KNCB ontwikkeld beweegprogramma, met als doel meer kinderen met plezier te leren cricketen en/of te laten deelnemen aan activiteiten met cricketspellen. Activiteiten met een hoge ‘fun factor'. Leuke spellen spelen met elkaar, samen nieuwe en oude vaardigheden oefenen, en afsluiten met een wedstrijdje zijn verwerkt in het programma. Allemaal activiteiten waarin de basisvormen van bewegen centraal staan en de kinderen kennismaken met de cricketsport.
Cricket4KIDS

Onze partners: