17-22 december: eerste Europese vrouwen T10-kampioenschap

In Spanje, Malaga neemt Nederland het op tegen Spanje, Italië, Engeland XI en Oostenrijk. Daniel Weston, oprichter van organisator ECN, is enthousiast over het komende evenement: "Het is een geweldig moment voor ons en het Europese cricket. De lancering van het ECC-W is niet alleen een toernooi, maar vertegenwoordigt een visie en kans voor talloze cricketsters in Europa. Het is een historische gebeurtenis die de ontwikkeling van vrouwencricket in Europa een boost zal geven.” https://www.ecn.cricket/series/european-cricket-championship-women-s-2023-4512/scores-fixtures

Kenniscentrum

Het kenniscentrum bevat alle nodige informatie voor bestuurders, leden, individuele spelers en coaches als het gaat om competities, opleidingen, bestuur & organisatie en de KNCB. Mocht u vragen hebben waarvan de informatie ontbreekt in de kenniscentrum, laat het ons dan vooral weten en neem contact met ons op via cricket@kncb.nl.
Cricket4KIDS is een door de KNCB ontwikkeld beweegprogramma, met als doel meer kinderen met plezier te leren cricketen en/of te laten deelnemen aan activiteiten met cricketspellen. Activiteiten met een hoge ‘fun factor'. Leuke spellen spelen met elkaar, samen nieuwe en oude vaardigheden oefenen, en afsluiten met een wedstrijdje zijn verwerkt in het programma. Allemaal activiteiten waarin de basisvormen van bewegen centraal staan en de kinderen kennismaken met de cricketsport.
Cricket4KIDS

Onze partners: